Полицаи са хванали четирима с над 20 кубика незаконни дърва

...
Полицаи са хванали четирима с над 20 кубика незаконни дърва
Коментари Харесай

Заловиха четирима с над 20 кубика незаконни дърва в землището на врачанско село

Полицаи са хванали четирима с над 20 кубика противозаконни дърва в землището на врачанското село Борован, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Сигнал за закононарушението е получен в събота сутринта от чиновник на РДГ-Берковица. Той декларирал, че в землището на селото е открил, че незнайни лица са направили противозаконен дърводобив на към 18 кубика дърва за огрев, нарязани към 1 м и подредени на купчини. Дървеният материал е конфискуван и превозен от горските чиновници.
От извършените издирвателни мероприятия станало ясно кои са причинителите. Това са Т. Т. от Бъркачево, Н. Б. от Бяла Слатина и Д. С. от Червен бряг.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Горските чиновници са задържали двама с микробус "Форд Транзит ", без данни за благосъстоятелност. Той бил претрупан с 3 кубика дърва без горска марка и документи за генезис. В непосредственост до транспортното средство са открити Т. Т. от Бъркачево и Ц. Б. от Бяла Слатина. Те са остарели познайници на полицията. Мъжете са арестувани за период от 24 часа в Районното ръководство в Бяла Слатина, а автомобилът и дървата са конфискувани от горските.
Образувано е бързо полицейско произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР