Полицаи с мотори преследват мъж, движещ се със 100 км/ч

...
Полицаи с мотори преследват мъж, движещ се със 100 км/ч
Коментари Харесай

Екстремна гонка със 100 км/ч. между полицаи и мъж с ел. тротинетка

Полицаи с мотори преследват мъж, движещ се със 100 км/ч на електрически скутер по автомагистрала в Австралия. Кадри от камерата на един от служителите на реда са запечатали зрелищната гонка, предава Daily Mail.

38-годишният Джеймс Коул е бил видян от полицията да се движи с висока скорост със своята електрическа тротинетка по скоростен път в източната част на Канбера на 23 декември предходната година.

Единият е с фрактура на ръката, а другият - с леки пострадвания на двете ръце

Полицаите с мотори се доближават до мъжа, като му подават звуков сигнал да спре. Той на няколко пъти се обръща и вижда служителите на реда. Вместо да спре, мъжът свива във велоалея и форсира, като на косъм се разминава от удар с колоездачи.

Преследването продължава няколко минути по тясната алея. Неколкократно служителите на реда на мотори карат паралелно с Коул. Преследването стопира едвам, откакто тротинетката закача тревата и мъжът губи равновесие и пада. Веднага се изправя още веднъж се пробва да избяга от служителите на реда, само че съумяват да го задържат.

Водачът на тротинетката е отказал да спре

Той се извинява и споделя, че е закъснявал за работа. След като е бил тестван, се оказва, че е използвал опиати. След месеци в съда се признава за отговорен по повдигнатите седем обвинявания.

Според разпоредбите сходно транспортно средство може да се движи най-вече с 25 км/ч., като едното му обвиняване е за превишената скорост. Електрическата му тротинетка не е била записана, не е имала застраховка и не е спрял след подадения сигнал от служителите на реда. Тротинетката му е била иззета, показват от полицията .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР