Полицаи пристигнаха в дома на Габриела Славова, за да ѝ

...
Полицаи пристигнаха в дома на Габриела Славова, за да ѝ
Коментари Харесай

Габриела влиза в ареста утре

Полицаи дойдоха в дома на Габриела Славова, с цел да ѝ кажат, че на следващия ден ще я отведат в ареста. Тя бе върната там през днешния ден от Софийския апелативен съд, откакто първата инстанция я остави заключена вкъщи по обвиняване за убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев. 

Причината Славова да не бъде отведена в ареста през днешния ден, е че тя е с електронна гривна. Тя би трябвало да бъде отстранена от пробационни чиновници, след което дамата да бъде откарана в ареста. В противоположен случай гривната ще почне да издава звукови сигнали.

Заедно със Славова за убийството на Пеев е упрекната и майка ѝ Красимира Трифонова.  

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше открито на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде разпален, с цел да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според следствието е удушен от тъща си Красимира, която е някогашен посланик. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, с цел да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за закононарушението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и правосъдни каузи.                                                
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР