Полицаи претърсват гората над Нови Искър с металотърсачи. Това стана

...
Полицаи претърсват гората над Нови Искър с металотърсачи. Това стана
Коментари Харесай

Полицаи претърсват гората над Нови Искър

Полицаи претърсват гората над Нови Искър с металотърсачи . Това стана ден откакто бе открит джипа и шестата жертва от всеобщото ликвидиране в новогодишната нощ в град Нови Искър. Най-вероятно чиновниците на Министерство на вътрешните работи търсят гилзи от оръжието, с което беше убито шестчленно семейство в новогодишната нощ, заяви БНР.

От Министерство на вътрешните работи все още не знаят дали употребяваното оръжие е едно или няколко .

 Пет тела откри полицията в Нови Искър Обновена
Пет тела откри полицията в Нови Искър

Проверили са адреса по сигнал на родственик, който не може да се свърже

Припомняме, петима души бяха открити убити в дома им в Нови Искър на втория ден от януари 2018 година Разследващите допускат, че убийството е станало точно на Нова година.
Откритите са татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена - майка на брачната половинка . Ден по-късно бе оповестено, че е открита и дъщерята на старата жена - Кети Кюхова , която е майка на момичето, намерено в къщата.

Към момента не е изчистена главната версия за убийството . Не е намерено и оръжието на закононарушението, което съгласно първичните изказвания на Министерство на вътрешните работи е малокалибрен револвер.

Първоначалната информация беше, че петимата са убити с по един патрон. От брифинга в сряда вечерта на шефа на Националната следствена работа Борислав Сарафов стана ясно, че и шестте жертви са убити с по няколко патрона . Според него, е отпаднала версията за ликвидиране и последвало самоубийство на някой от членовете на фамилията.

Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов е допустимо претекстът за жестокото закононарушение да е обвързван с активността на Неделчо Юнаков - един от убитите в къщата в Нови Искър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР