Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА в

...
Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА в
Коментари Харесай

Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА

Полицаи пострадаха при конфликти преди дербито " Левски " - ЦСКА в София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 11.30 часа през днешния ден в полицията бил получен сигнал за скандал сред две групи почитатели на тимовете на ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА " в региона на бул. " Ситняково " покрай търговски център. По първични данни при прекъсване на светофар от два автомобила изскочили деветима души, които почнали да трошат колите на съперниците си.

На мястото пристигнали екипи на полицията, които предотвратили разрастването на абсурда. Част от участниците са леко потърпевши, други пробвали да избягат, само че са арестувани и отведени в столични полицейски ръководства. Работата по случая продължава.

Малко по-късно, към 12.30 часа в полицията постъпил сигнал за скандал сред две групи почитатели на ПФК " Левски ". При подхванатите дейности за преодоляване на обстановката са потърпевши двама полицейски чиновници, по които били хвърлени предмети. Те са откарани в болница, с цел да им бъде оказана здравна помощ.

Част от участниците в абсурда са арестувани. Предстои самоличността на останалите да бъде открита. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР