Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА в

...
Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА в
Коментари Харесай

Полицаи пострадаха при сблъсъци преди дербито Левски - ЦСКА

Полицаи пострадаха при конфликти преди дербито " Левски " - ЦСКА в София , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 11.30 часа през днешния ден в полицията бил получен сигнал за скандал сред две групи почитатели на тимовете на ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА " в региона на бул. " Ситняково " покрай търговски център. По първични данни при прекъсване на светофар от два автомобила изскочили деветима души , които почнали да трошат колите на съперниците си.

На мястото пристигнали екипи на полицията, които предотвратили разрастването на абсурда. Част от участниците са леко потърпевши , други пробвали да избягат, само че са арестувани и отведени в столични полицейски ръководства. Работата по случая продължава.
 Извънредни ограничения за дербито
Извънредни ограничения за дербито " Левски " - ЦСКА

Футболната среща ще се организира през днешния ден на Националния стадион " Васил Левски " от 13,00 часа

Малко по-късно, към 12.30 часа в полицията постъпил сигнал за скандал сред две групи почитатели на ПФК " Левски ". При подхванатите дейности за преодоляване на обстановката са потърпевши двама полицейски чиновници, по които били хвърлени предмети . Те са откарани в болница, с цел да им бъде оказана здравна помощ.

Част от участниците в абсурда са арестувани. Предстои самоличността на останалите да бъде открита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР