Полицаи от столичното Първо РУ задържаха криминално проявен за разпространение

...
Полицаи от столичното Първо РУ задържаха криминално проявен за разпространение
Коментари Харесай

Спецакция в София: Полицаи арестуваха наркодилър в момент на сделка

Полицаи от столичното Първо районно управление (на МВР) задържаха престъпно проявен за разпространяване на дрога, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Успешната спецоперация за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати, е резултат от предварителна оперативна работа. В хода на акцията, осъществена на 19 юли, служители на реда от Първо районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи задържали мъж, у който намерили полиетиленова сгъвка с тревиста маса.

При траялите дейности, малко по-късно, в миг на договорка с опиати, криминалистите арестували 31-годишния продавач – престъпно проявен и осъждан, и други двама негови клиенти. Последвали процесуално-следствени дейности, при които са открити и конфискувани общо 7 разнообразни по величина пликове, съдържащи марихуана.

След отчет на събраните материали по случая в Софийската градска прокуратура 31-годишният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354а от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Останалите трима са разпитани като очевидци и освободени.





(

Снимки: МВР
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР