Полицаи от София върнаха пари и документи на семейство от

...
Полицаи от София върнаха пари и документи на семейство от
Коментари Харесай

Двама полицаи върнаха на семейство загубени пари за лятната им ваканция

Полицаи от София върнаха пари и документи на семейство от Монтана. Хората изгубили портфейла до момента в който пътували за лятната си почивка при започване на месеца.

Семейството спряло за къса отмора на бензиностанция по пътя към Черноморието. След като се качват още веднъж в автомобила си и изминават известно разстояние, хората откриват неналичието на портмонето им, в което носели немалка сума, дебитни карти, персонални документи и други дребни движимости.



Силно обезпокоени, че почивката им е пред неуспех, до момента в който се чудили какво да вършат, един от телефоните им звъннал и чужд мъж ги успокоил, че портфейлът им е в сигурни ръце.

Уговорили се къде на безвредно място да спрат, с цел да си получат назад забравената движимост. При срещата фамилията схванало, че парите са открити от двама столични служители на реда, които пътували също към морски курорт.

Те забелязали портмонето на касата на бензиностанцията и минути по-късно стигнали до неговите притежатели. Хората от Монтана са изпратили писмо до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи и началника на Пето районно управление (на МВР), с което благодарят на униформените за тяхната героизъм и подадена в сложен миг ръка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР