Полицаи от Септември арестуваха млад мъж, предизвикал тежка катастрофа и

...
Полицаи от Септември арестуваха млад мъж, предизвикал тежка катастрофа и
Коментари Харесай

Арестуваха шофьор, убил мъж на пътя и избягал

Полицаи от Септември арестуваха млад мъж, провокирал тежка злополука и избягал от местопроизшествието, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик тази заран.
В първия ден от Новата година в полицейското ръководство в Септември е бил получен сигнал от околните на 46-годишния мъж. Притеснени те съобщили, че чествали Новата година в къща във Ветрен, а техният родственик излязъл извън да се разноски и повече не се върнал.
За изясняването на случая били мобилизирани криминалисти и униформени служители на реда. Около 20 часа в региона на пътя Ветрен-Пазарджик един от полицейските екипи разкрил мъртвец на мъж в храстите до шосето.
На място пристигнала дежурна група, която направила оглед. Оказало се, че трупът е на изчезналия мъж. Тялото било превозено за аутопсия в Съдебна медицина-Пазарджик. По всичко личало, че на мястото е станал пътен случай. На сутринта бил осъществен и още един оглед, конфискувани били следи от мястото.
В резултат на непрестанна работа на проверяващите, за по-малко от денонощие била открита самоличността на причинителя на тежката злополука. Оказало се, че това е 28-годишният мъж от септемврийското село Славовица. Той е арестуван в ареста за период от 24 часа. Намерен е и управляваният от него микробус "Мерцедес ", по който криминалистите разкрили следи от тежкия удар.
С разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на ареста бил продължен със 72 часа. По случая се води полицейско произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР