Полицаи от Четвърто РУ били на обход в района на

...
Полицаи от Четвърто РУ били на обход в района на
Коментари Харесай

Наркоманът Мукан от ж.к. Меден рудник отново се развилня! Преби с дървен прът 22-годишна, държал и цял арсенал с дрога

Полицаи от Четвърто районно управление (на МВР) били на обход в региона на бл. 87, когато се натъкнали на злокобната сцена с викове и счупени прозорци

Наркоманът Петко Великов със звучния прякор Мукан още веднъж преби жена. Криминогенът, от който пропищя цялостен ж. к. " Меден рудник ", явно се е завърнал в цялостната си светлина. 
В събота през нощта, към 02.50 часа, при обход на региона наоколо до бл. 87 в комплекс " Меден рудник " чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас чули крясъци и мощен звук от строшаване на стъкло. 
Спирайки пред блока, забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена. Намесили се навреме, като установили, че пострадала е 22-годишна жена от Ямбол, която със мощни болки в региона на лявата ръка, е откарана в УМБАЛ-Бургас. 



При медицинския обзор е установено, че същата получила фрактура на лакътя на лявата ръка. Установен и арестуван е причинителят на побоя – това се оказва добре познатият на ченгетата и прокуратурата 44-годишен престъпно проявен бургазлия Петко Великов - Мукан.

Той направил цялостни признания за осъщественото и предал дървен кол, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата. По случая е формирано бързо произвеждане. Извършено е претършуване в обитавнаия от него дом, като са открити и конфискувани цялостен боеприпас за дрога и подготвена продукция. Полицаите заварили пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество /амфенамин/, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество /чийто прецизен генезис е в развой на изясняване/, свивка със суха зелена тревна маса / канабис/,  ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало останки от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис " Фосфорна киселина 85 % " и други Бургазлията е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

Припомняме, че Петко Великов е прочут на полицията с дълготраен стаж като апаш и жесток принудител. Преди 10 години той влезе в престъпната хроника, откакто преби и влачи защитата в хипермаркет " Кауфланд " в ж. к. " Меден рудник " - всички те бяха дами. 
Следващата му брутална изцепка бе дружно с приятелката му Доника - друга наркоманка, с която откраднаха даренията за болно дете и ги профукаха. /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР