Полицаи от Банско арестуваха на гарата в Разлог американец, ограбил

...
Полицаи от Банско арестуваха на гарата в Разлог американец, ограбил
Коментари Харесай

Нов удар на полицаите в Банско! Арестуваха американец, ограбил кредитните карти на клиенти в спортна зала, направил опит да избяга с влак ,но не успял да се измъкне

Полицаи от Банско арестуваха на гарата в Разлог американец, ограбил клиентите на зала за спорт в Банско. 34- годишният чужденец ошушкал посетителите на залата, взел телефони, слушалки, дебитни и кредитни карти, напазарувал си с непознатите пари и направил опит да избяга с трен, а след това да смени транспортното средство, такаче да не го заловят, научи Struma.com.

Опитните криминалисти от Банско обаче провалили желанията му и през днешния ден крадецът бе задържан на гарата в Разлог, минути преди да се качи на трен.

Оказало се, че обитавал в Банско и работил в офиса за Ко уоркинг спейс, само че се издържал с обири на кредитни и дебитни карти.. Информирано е американското посолство, чужденецът е зад решетките. Случаят е докладван на прокуратурата. Колко пари е изтеглил от дебитните карти се прецизира.

Припомняме, че неотдавна още веднъж в Банско бе задържан съветски хакер от офис Ко уоркинг спейс, който бе блокирал уеб сайтове на държавния департамент в Съединени американски щати. Явно е, че Банско е примамлива дестинация за сходни " експерти ". Очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР