Полицаи иззеха над 970 фалшиви банкноти с номинал 50 евро,

...
Полицаи иззеха над 970 фалшиви банкноти с номинал 50 евро,
Коментари Харесай

Внимавайте: Плъзнаха банкноти по 50 евро, като тези за мятане в дискотеките

Полицаи иззеха над 970 подправени банкноти с номинал 50 евро, откакто с сходна банкнота е платено в магазин в Каолиново, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

В полицейското ръководство в Каолиново през вчерашния ден е подаден сигнал от притежател на търговски обект в града за прокарана в послание неистинска банкнота с номинал 50 евро. Неизвестен платил с нея, а по-късно в магазина открили, че е неистинска.

В хода на извършените незабавни дейности полицейски чиновници открили мъж на 47 години, който платил с банкнотата. Извършена е инспекция в дома му в Каолиново, където са открити още четири сходни банкноти. Криминалисти направили и претършуване в жилище, населявано от 44-годишен мъж в село Тъкач. Там намерили и иззели 971 банкноти с номинал от 50 евро с идентични серийни номера, съобщи Днес.бг.

Образувани са досъдебни производства.

Иззетите банкноти са сходни на тези, които се хвърлят по нощните заведения. Те са с надпис на турски език – невалидни, посочи представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР