Полицаи иззеха 30 монети с вид на антични от жилището

...
Полицаи иззеха 30 монети с вид на антични от жилището
Коментари Харесай

Полицаи иззеха 30 антични монети от жилище на 34-годишен мъж от Нови пазар

Полицаи иззеха 30 монети с тип на антични от жилището на 34-годишен мъж от Нови пазар, откакто е открит да кара след приложимост на наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на полицията в Шумен, представени от Българска телеграфна агенция.

В хода на полицейска интервенция за определяне на водачи, които карат след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, екип на полицията в Нови пазар спрял за инспекция нощес лидер на лек автомобил „ Фолксваген Голф " с шуменска регистрация.

Зад кормилото бил локален 34-годишен гражданин. След тест за шофиране след приложимост на наркотични субстанции е регистрирана позитивна на амфетамин и метамфетамин проба. Водачът не е дал кръвна проба за разбор.

При осъществените в допълнение процесуално-следствени дейности в населявано от него чартърен жилище в града са открити и конфискувани 30 монети, които имали тип на антични, и угарка от цигара, по негови данни, - марихуана.  

Образувани са досъдебно производства за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози и за държане на археологически обекти, които не са регистрирани по съответния ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР