Полицаи и служители на Агенция "Митници" са иззели безакцизен алкохол

...
Полицаи и служители на Агенция "Митници" са иззели безакцизен алкохол
Коментари Харесай

Право в сърцето! Ченгета и митничари конфискуваха алкохола на монтанчанин /снимки/

Полицаи и чиновници на Агенция "Митници " са иззели безакцизен алкохол от къща в Монтана, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера, след сигнал за предпазване и разпространяване, без заплатен данък, чиновници на бранш "Противодействие на икономическата престъпност " при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана взаимно с сътрудниците си от Агенция "Митници " - Търговско дружество "Митници " Русе, ревизирали магазин за хранителни артикули и къща в ж.к. „ Парта 1 “. Търговския обект и жилището са благосъстоятелност на 67-годишен локален гражданин жител. От къщата са конфискувани 7 пластмасови бутилки, с съдържимост от 10 литра и 9 транспарантни бутилки, с съдържимост 0.5 литра, съдържащи безцветна течност с аромат на алкохол. При направеното проучване с денситометър е открито, че алкохолният градус на течността в бутилките е от 91.5 до 94.1.
75-те литра алкохол са конфискувани и предадени на представителите на Агенция "Митници " за взимане на административно наказателни ограничения.
По случая е Монтана е формирана кореспонденция по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР