Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл.

...
Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл.
Коментари Харесай

Извънредно! Полиция и пожарникари разбиха врата на апартамент във Враца заради труп, вижте какво откриха вътре /снимки/

Полицаи и пожарникари са разрушили врата на апартамент в бл. 57 в ж.к. „ Сениче “ във Враца, научи организация BulNews. Днес към обед мъж подал сигнал на тел. 112, че от жилище на седмия етаж се носи непоносима миризма.
Пред блока неотложно пристигнали кола за спешна помощ, полиция и пожарна. След като никой не отворил, те разрушили вратата и се натъкнали на ужасяваща панорама. В тристайния апартамент разкрили разложеното тяло на 60-годишния Милчо Христов. Горещините от последните дни изиграли своята роля, с цел да се разнесе отвратителна миризма в целия вход.
Мъжът работел като таксиметров водач към локалната компания „ Корект “ и от няколко дни никой не бил го виждал. Жената, с която живеел, била отпътувала на село и по този начин той останал самичък в жилището. Пред блока продължава да стои паркирания автомобил, с който Милчо работел.
Съседи описват, че умрелият имал здравословни проблеми, само че никой не се ангажира да уточни по кое време за финален път е бил забелязан във входа.
Екипи на Гражданска отбрана и пожарната свалили човешките остатъци от седмия етаж. Трупът е бил откаран в моргата, с цел да му бъде направена аутопсия и да се откри повода за гибелта на мъжа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР