Полицаи и доброволци издирват хасковлия, изчезнал на 13 юли. Към момента

...
Полицаи и доброволци издирват хасковлия, изчезнал на 13 юли.
Към момента
Коментари Харесай

Полицаи и доброволци търсят хасковлия, изчезнал на 13 юли

Полицаи и доброволци търсят хасковлия , липсващ на 13 юли.

Към момента е известно, че към 15:30 часа на посочената дата Златко Дерменджиев е напуснал дома си за обичайна си разходка и последно е бил засечен в 17:23 часа в региона на вилна зона „ Кекличево стопанство “ . Първоначално е бил разгласен за локално търсене, а на 15 юли – за общодържавно.

Мъжът е висок 175 см, има овално лице, къса, бяла прошарена коса, зелени очи, с набола брада. В деня на изгубването си е носил черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка.

Към полицейските чиновници в търсенето на Дерменджиев са се присъединили и доброволци , с цел да бъде обхваната по-голяма територия. В събота и неделя бяха обходени местности към селата Добрич и Каснаково, региона на „ Сивата вода “ и „ Кенана “ и елементи от местността „ Асенова цитадела “. Днес търсенето му ще продължи в региона към с. Клокотница и местността „ Асенова цитадела “ .

Служители и близки приканват всеки, който може да даде информация по случая, да позвъни на тел. 112 или да посети най-близкото полицейско ръководство .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР