Политологът Яница Петкова коментира отчета на служебното правителство, който Гълъб

...
Политологът Яница Петкова коментира отчета на служебното правителство, който Гълъб
Коментари Харесай

Яница Петкова: Не смятам, че ще има партия на Гълъб Донев

Политологът Яница Петкова разяснява доклада на служебното държавно управление, който Гълъб Донев и министрите му направиха през днешния ден.

" Това служебно държавно управление си отива, без значение дали ще има постоянен кабинет или ще отидем на избори. През последните два служебни кабинета се излъчиха още веднъж ярки политически фигури, които диктуват дневния ред през последните две години. Партията " Продължаваме промяната ", също по този начин и партията на Стефан Янев. Затова доста би трябвало да следим дали ще има такава нова фигура. Не считам, че ще има партия на Гълъб Донев. Няма такива поръчки. Едва ли ще се направи някаква нова партия. Нова фигура - евентуално, може би. Една от ярките фигури е Атанас Пеканов ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" От позиция на това, което е било свършено, може би би трябвало да се означи, че това беше държавно управление без доста кавги. Темата за екипността, сякаш бе сложена като контрапункт на работата на Народното събрание. Ще забележим дали ще имаме още един длъжностен кабинет. Най-вероятно да. Дали ще се запазят тези лица? Струва ми се, че е добра сработката с Румен Радев. Така че по-скоро гледаме кой ще излезе напред. Крайно време е да се върнем към парламентарна република. Не е редно страната толкоз дълго време да се ръководи на автопилот ", счита още Петкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР