Политологът Петър Чолаков коментира ситуацията след изтичането на записа от

...
Политологът Петър Чолаков коментира ситуацията след изтичането на записа от
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Да не би някой да е очаквал Христо Иванов да поиска от колегите си два билета за Ку-ку бенд?

Политологът Петър Чолаков разяснява обстановката след приключването на записа от срещата на " Демократична България ", след който " ИТН " се отдръпна от договарянията за сформиране на кабинет.

" Това, което чухме от записа - в случай че някой е очаквал, че Христо Иванов ще изиска от сътрудниците си два билета за турнето на " Ку-ку бенд ", примерно, ясно е, че мъчно ще може да се случи нещо такова. Така че такива са мненията, няма какво да се засягат толкоз от " ИТН ". Това си е естествен монолог на водач на партия към неговите сътрудници, в който се дефинира тактиката. Интересното е, че самият Христо Иванов няма огромни очаквания да се излъчи кабинет. Този скептицизъм демонстрира, че самите водачи виждат, че единствения излаз са избори през октомври ", сподели той в утринния блок на Българска национална телевизия.

Като политолог съм наясно, че пред камерата политиците приказват едно, а отвън нея си приказват по друг метод, от време на време даже много цинично. Проблемът при Има Такъв Народ е, че при тях няма приблизително състояние. От най-малкото нещо скачат и са подготвени да разтурят ", разяснява още Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР