Политологът Иван Кръстев участва в 12-атата годишна среща на бизнеса

...
Политологът Иван Кръстев участва в 12-атата годишна среща на бизнеса
Коментари Харесай

Хората искат вече всичко да се случва веднага, предупреди политологът Иван Кръстев

Политологът Иван Кръстев взе участие в 12-атата годишна среща на бизнеса с държавното управление, на която участва министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила. Очакваше се да пристигна и президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, само че това не се случи заради ангажираност, съобщи кореспондент на novini.bg.

Форумът е за „ Проблемите с неналичието на квалифицирана работна ръка “. Причината е, че в последните години българската стопанска система се нуждае от образовани фрагменти.
Кръстев акцентира, че политиката на ниски заплати и ниски налози не постоянно е най-успешната. „ По този метод образованите и квалифицирани служащи в един миг вземат решение да работят в непознати стопански системи “, изясни той.
Кръстев маркира някои от проблемите в българския живот. Един от тях е рецесията в образованието. „ Имаме доста сполучливи междинни учебни заведения, само че фрагментите от тях бягат в чужбина, а не остават да учат тук “, съобщи той.
Политологът означи и културната смяна в обществото ни и я свърза с това, че хората стават все по – нетърпеливи и не желаят да чакат етапното развиване и търсят други разновидности – най – постоянно с овакантяване на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР