Политологът Андрей Райчев разкри в студиото на bTV, че е

...
Политологът Андрей Райчев разкри в студиото на bTV, че е
Коментари Харесай

Политологът Андрей Райчев: Борисов си взе партията от Цветанов. Може да има предсрочни избори с неговата воля

Политологът Андрей Райчев разкри в студиото на bTV, че е допустимо да има предварителни избори у нас в края на годината не срещу, а със волята на Бойко Борисов.

``
реклама

" Обвинението, че Борисов е деспот не е вярно. Напротив - той е относително мек политик, който отстъпва при всеки напън. Борисов постоянно е бил плебей на личния си календар. Той разглеждаше президентството като своето бъдеще. Е, няма го. Това ненапълно го освобождава. Той може да прави доста типове маневри. Независимо по какъв начин завършат тези избори, той занапред ще гради. Тоест, той може да направи нова коалиция, да постави различен да ръководи като министър председател, и да седи като водач на партия. Всякакви разновидности има. Направи ми усещане, че той не изиска този скандал " Апартамент гейт " да спре още първоначално, а да продължи. По този метод той си взе партията от Цветанов. Борисов има голямо политическо въздействие. Затова ми се коства, че предварителни избори до края на годината са изцяло вероятни и то не срещу неговата воля, а със неговата воля. Той може да реши да вземем за пример да промени коалицинния сътрудник ", сподели Райчев.

" Вторият освободен човек, заради една трагична преживелица с Лютви Местан, е Ахмед Доган. Вече не го притиска Турция. На него са му правили шест преврата и той е оцелявал ", разяснява още той.

" ГЕРБ загуби няколко %, 10 % от електората им, загуби може би и първото място, само че краткотрайно. Но на Цветанов рейтинга му е доста невисок, той е по-зле от този на Жан Виденов ", 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР