Политиците в правителството са станали по-опитни, но въпроса е, че

...
Политиците в правителството са станали по-опитни, но въпроса е, че
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Няма такъв филм като правителство на всяка цена


Политиците в държавното управление са станали по-опитни, само че въпроса е, че има доста за наваксване, разяснява водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева в предаването „ Тази събота “.

По думите й е било ясно, че няма да се оправят със дилемите, само че година е имало един супер напън от публичното мнение, че би трябвало да има държавно управление непременно.

„ Какво разбираха болшинството български жители, под държавно управление непременно – несъмнено всеки си има пояснение “, сподели тя.

„ Ми няма подобен филм като държавно управление непременно. Просто като се жениш за някого има цена която се заплаща и тази цена доста постоянно не може да бъде платена, а това хората откриват във течение на времето “, съобщи Татяна Дончева.

Разделя ги едно единствeно нещо - порцията, която би трябвало да получат от властта, уточни Дончева за различията в ръководещата коалиция, които съгласно нея са главно сред „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “.

„ Всяка от тия две обединения си показва, че получи всичко. Слави Трифонов още в предходните парламенти показваше, че той желае всичко значи, а с 60 депутати желае той да постави държавното управление и всички в него присъдружни организации, на колене. Сега е същата работа “, сподели тя.

„ Защо Има Такъв Народ не отдръпнаха номинацията на господин Каримански за гуверньор на Българска народна банка, тъй като Има Такъв Народ взеха решение, че един че Народното събрание предходната година ще трае 3 дни? “, попита Дончева.

„ От позицията на една година по-късно можем да ги заподозрем, че са имали някакъв проект, някакъв логаритъм и че са вървели по него, но не им се е получило, само че не – от надалеч се вижда дори в късогледството, че единствено едни инстинкти от вътрешната страна им идват “, изясни тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР