Политиците в Брюксел живеят в балон и са създали система,

...
Политиците в Брюксел живеят в балон и са създали система,
Коментари Харесай

Орбан: Бюрократичния елит в Брюксел е загубил досега си с реалността

Политиците в Брюксел " живеят в балон " и са основали система, която е изгубила " до момента си с действителността ", зави унгарският министър председател Виктор Орбан .
" Брюкселските политици живеят в балон. Те сътвориха брюкселски бюрократичен хайлайф, който е изгубил до момента си с действителността ", сподели Орбан пред публичното унгарско радио, оповестява европейското издание на " Политико ".
Това изявление идва единствено няколко дни откакто Европейската национална партия (ЕНП) реши да замрази участието на ръководещата партия на Орбан – ФИДЕС от центриско-дясната политическа група , поради рецензията от страна на неговото държавно управление по отношение на президента на Европейската комисия Жан Клод Юнкер. Кампания, стартирана от унгарското държавно управление упреква Брюксел в пробутване на мигрантски политики, които заплашват сигурността в Унгария.
Орбан прикани слушащите радиото да гласоподават за ФИДЕС по време на изборите за европейски парламент през май и да " покажат на Брюксел какво се случва в Унгария, когато унгарците изискат ". Той добави, че резултатите от вота ще покажат дали ФИДЕС ще остане в ЕНП или ще търси други съдружници.
Премиерът съобщи, че " хората в Брюксел са срещу нас, тъй като при започване на предизборната акция ние организирахме осведомителна акция, която разкри машинациите в Брюксел ".
" Не би трябвало да се отхвърляме, не би трябвало да сме уплашени, тъй като съперниците ни се пробват да ни атакуват с възмущението на човек, чиито дневен ред е бил показан ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР