Политиците се оправдават с чиновниците, а именно администрацията в момента

...
Политиците се оправдават с чиновниците, а именно администрацията в момента
Коментари Харесай

Премиерът: Политиците се оправдават с чиновниците

Политиците се оправдават с служителите, а точно администрацията сега обезпечава стабилността в страната. Това разяснява служебният министър председател Гълъб Донев минути преди заседанието на кабинета. 

Правителството ще одобри отчет за положението на администрацията у нас през предходната година.

“Бързо беше забравено, че същата тази администрация през 2018 година организира българското председателство на Европейски Съюз. Тогава незнайни на обществото хора водеха десетки формати на съюза и получиха самопризнание от Европейска комисия и други страни членки за високия си професионализъм. Това беше доказателство, че при ясни цели българската администрация е в положение да извърши предназначението си и да потвърди своята висока експертиза ", добави Донев, представен от през днешния ден.бг.

“Девет месеца по-късно политическата обстановка в страната е такава, че вниманието продължава да бъде ориентирано към сформиране на държавно управление. Ако отклоним взор за малко от имената на претендентите за министри, ще забележим хората в администрацията ”, уточни той.

Реформите в администрацията са измежду предпоставките за приемането на България в Организацията за икономическо съдействие и развиване, напомни Донев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР