Политиците от БСП да скъсат с всякакви зависимости от едрия

...
Политиците от БСП да скъсат с всякакви зависимости от едрия
Коментари Харесай

Червени искат БСП да скъса със зависимостите си

Политиците от Българска социалистическа партия да скъсат с всевъзможни зависимости от едрия капитал и ръководещите. За това приканиха две от знаковите имена на Българска социалистическа партия - Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев, в писмо до соцлидерката Корнелия Нинова и членовете на Изпълнителното бюро. То бе публикувано по време на съвещанието на аления пленум през днешния ден.

Според тях Българска социалистическа партия би трябвало да води борбата с корупцията освен измежду политическите си съперници, само че и в своите редици, като не позволява хора със зависимости от бизнеса и в Народното събрание.

Партията би трябвало да промени непоследователното си държание като съпротива и да промени метода си само да установи проблемите, а не и да предлага техни решения, пишат в писмото си двамата видни социалисти.

Столетницата трябвало да отбрани позитивните резултати от ръководството на тройната коалиция и да не разреши сатанизирането му, само че да признае и грубите си неточности с действието или бездействието си за провалянето на огромни стратегически планове като " Белене ", Южен поток и АЕЦ " Козлодуй ".

Мутафчиев и Паскалев се обръщат и непосредствено към Нинова и Изпълнителното бюро с апел да се спре личностното опълчване в партията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР