Политиците, които ни управляват, имат интерес да използват службите и

...
Политиците, които ни управляват, имат интерес да използват службите и
Коментари Харесай

Слави Ангеров: Управляващите имат интерес да използват службите

„ Политиците, които ни ръководят, имат интерес да употребяват службите и техния инструментариум, това е и повода да не се поставя точка на всички тези кавги с подслушванията през годините. Очаквам от този скандал да излязат съответни СРС-та. За да се уязвят съответни хора. След като се открият съответните нарушавания, не чакам да има възмездия “. 

Коментарът пред БНР е на проверяващия публицист и основен редактор на вестник „ 168 часа “ Слави Ангелов. Според него основната цел е преодоляване на основните структури - службите. 

„ Забавното е, че даже тези служби не са толкоз значими, колкото Национална агенция за приходите. Чрез Национална агенция за приходите може да се оказва необикновен напън върху бизнеса, това нещо е правено. Целта е всички тези лостове да бъдат овладени... Понеже ГЕРБ ръководи прекомерно дълго, се е натрупало настървение “. 

В предаването „ Политически НЕкоректно “ журналистът добави: 

„ При нас всички кавги се трансформират в пиар, по-късно от тях не излиза нищо... Ако се извадят скандални неща, връзката с ГЕРБ ще бъде ясна. Може би това ще навреди на ГЕРБ по един или различен метод “. 

По думите му е значимо службите да имат самостоятелност: 

„ Винаги е имало зависимости, явно не е определен вярно механизмът за асортимент на хора и за цивилен надзор върху тези служби “. 

Ангелов разяснява и случая с предприемача Васил Божков - „ мина доста време, липсва фактология и нищо не влиза в съда “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР