Политиците искат само да ни стрижат, категоричен е Играта Настане юни

...
Политиците искат само да ни стрижат, категоричен е Играта
Настане юни
Коментари Харесай

Ути Бъчваров за новото готвено увеличение на ток, парно и вода: Правят ни на балъци, ама не сме!

Политиците желаят единствено да ни стрижат, безапелационен е Играта

„ Настане юни – нарастване изгрее, цени обсипят свода фамилен, стотинка зашуми, вятър я вее, портфейлът пее битова ария! “...

С тази тавтология на Ботевата балада за Хаджи Димитър може да обобщим лирико-епичната обстановка с приказен сюжет, обвързвана с следващия напредък на цените на тока и парното у нас. Дали и защо стигат паричките ни, вижте мнението на родните звезди.

„ Като обикалям по забравени от община и политици места, виждам по какъв начин хората едвам деянат. И като цените се вдигнат, какво вършим?! Никой от управниците не мисли за народа, единствено гледа по какъв начин да го стриже и се прави на коафьор “, безапелационен е артистът Ивайло Иванов, по-известен с прякора си Играта.

И прибавя с нотка на яд: „ Всички сме в този салон и виждаме какъв брой им е мъчно на хората. Никой не е кьорав, ням или малоумен! На мен ми е доста неприятно и болно, като виждам старите и отрудени хора , дали младостта си за нас, да се чудят по какъв начин да събират парички, с цел да устоят фамилията си и да заплащат отговорностите си “.

Играта е на мнение, че у нас към този момент е толкоз зле, че „ ножът е опрял до кокала “. „ Не знам какво да се направи. Добре, сменяме управници. Но тях не ги тормозят ежедневните неща, които нас. Сещат се за хората, когато има избори, и дават обещания, които рядко съблюдават. Съставиха държавно управление, хаирлия да им е! И по какъв начин да не " нахраня " тока и парното, като виждам по какъв начин не стига храната за нас ! “, прибавя още той.

Според артиста и тв водещ Ути Бъчваров протичащото се с цените е неминуем развой и тези тематики разумно участват в „ домашния ни парламент “. „ Но аз като човек, който трагично счита, че тематиката политика и политики би трябвало да бъде изхвърлена от софрите ни, бих споделил, че ние, хората в България, не сме балъци ! “, споделя кулинарят.

Софра-майсторът е безапелационен, че стандартът, съпоставен с цените в други европейски страни, у нас е напряко афектиран, абсурден и безочлив. „ Бях в Испания, където като изпиеш 1 бира и хапнеш мезе, при всички положения ти излиза по-евтино от тук! Много от продуктите и услугите им са на доста по-нормални цени “.

Певецът Искрен Пецов също не схваща за какво отново ще се подвигат цените. „ Гледам да съм в крайник с времето – карам електрическа кола. И в този момент по какъв начин ще съумявам да заплащам тока й, като го усилят ?! Хем да си еко, хем да те тарашат. Аз съм електромен и парно нямам, само че токът ще удари крепко джоба ми. Цените на електричеството и парното ще изгорят по-бедните “, споделя изпълнителят на „ Кайман “.  

      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР