Политиците имат място в натискането на бутона ентър“ и то

...
Политиците имат място в натискането на бутона ентър“ и то
Коментари Харесай

Екатерина Михайлова: Политиците имат място в натискането на бутона „ентър“

„ Политиците имат място в натискането на бутона „ ентър “ и то е очевидно със поръчката от страна на претендента за министър председател Мария Габриел. Но зад това „ прокурорско шоу “ най-вероятно стоят други ползи “. Това сподели пред Българска национална телевизия проф. Екатерина Михайлова, конституционалист, някогашен политик и учител в Нов Български университет.

„ Питам се по-скоро, с изключение на политиците и прокурорите, които се включиха в това не доста прокурорско шоу, а по-скоро политическо и даже с привкус на някакъв под земята свят, дали не седят и някакви други ползи, които не виждаме. Най-вероятно стоят – само че един ден ще разберем, в този момент сме единствено наблюдаващи на всички тези процеси “, сподели проф. Михайлова.

Според нея събитията от последните дни приказват за доста неприятно положение на институциите и хората, които са в тях. Това води до отрицание, съмнение, неустановеност в това, което ни се предлага от страна на страната през хората, които са най-високите позиции.

Екатерина Михайлова сподели още, че не е отговорна главно прокуратурата, а самият парламентарен и правосъден модел и даже взаимоотношенията на политическите сили, които водят до това, че представителите във Висш съдебен съвет се пращат с избрани политически визии.

Етикети: Екатерина Михайловаполитикаправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР