Политиците да оставят темата за преместването на Паметника на Съветската

...
Политиците да оставят темата за преместването на Паметника на Съветската
Коментари Харесай

Гълъб Донев иска решение за МОЧА в спокойна обстановка

Политиците да оставят тематиката за преместването на Паметника на Съветската войска в София за след изборите. Въпросът би трябвало да може да се реши в спокойна конюнктура и единствено по този начин може да се вземе най-правилното решение . За това прикани служебният министър председател Гълъб Донев, който е в Кюстендил.

Според него тематиката в разгара на предизборна акция води до по-голямо опълчване, а задачата по принцип би трябвало да е друга. 

Премиерът уточни, че подготовката за изборите на 2 април върви по план-графика на Централната изборна комисия, а държавното управление подкрепя дейностите по провеждането на вота. Той уточни, че държавното управление е приело план-сметката за идните избори и е осигурило спомагателни средства, с цел да бъде изпълнено новото условие в Изборния кодекс за видеонаблюдение и видеозаснемане.
 За изборите властта разчита на отзивчивостта на телекомите
За изборите властта разчита на отзивчивостта на телекомите

Над 3.5 млн.лв. за видеонаблюдението на изборите

Започват всеобщи инспекции и акция от страна на Министерство на вътрешните работи, Националната организация за приходите и другите контролни органи, които наблюдават за купения, корпоративния избор, с цел да може " да осигурим почтени, демократични избори , такива, каквито нашата страна е имала през последните десетки години ", сподели още пред публицисти министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР