Политици от 12 страни се събраха в София на молитвена

...
Политици от 12 страни се събраха в София на молитвена
Коментари Харесай

Политици от 12 страни на молитвена закуска в София

Политици от 12 страни се събраха в София на молитвена закуска. Специални посетители бяха принц Николаос декор Лихтенщайн и принцеса Маргарета декор Лихтенщайн, Вьолкман Клайн, народен представител от ХДС в Бундестага, Альош Петерли, някогашен министър председател на Словакия, който по-късно е бил и евродепутат, политици от Украйна, Молдова, Лихтенщайн, Румъния, Германия, Англия, Съединени американски щати, Гърция, Ливан, Албания и Норвегия и България.

Събитието се провежда от предприемчив комитет на конституционния арбитър Филип Димитров, някогашен министър председател на България, водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната ” Димитър Ташев и други.

„ Колкото и високо да се намираш в йерархията, постоянно би трябвало да има някой над теб, сподели принц Николаос декор Лихтенщайн “, визирайки Бога. А Вьолкман Клайн прикани политиците да се обединят в този сложен миг.

Молитвената закуска се водеше от някогашните народни представители Димитър Ташев („ Продължаваме промяната ”), Филип Попов (БСП) и Валентин Николов (ГЕРБ). В нея участваха политици от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Политическа партия и Българска социалистическа партия.

ГЕРБ бяха показани от евродепутата Андрей Новаков, вицепрезидента на Европейска инвестиционна банка Лиляна Павлова, депутатите Делян Добрев и Красен Кралев, някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, Александър Ненков, Теменужка Петкова, Георг Георгиев, някогашния ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева.

От името на Движение за права и свободи в молитвената закуска участваха водачът Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Йордан Цонев и Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, вицепрезидент на Либералния интернационал, водачът на европейските либерали и евродепутат от Движение за права и свободи Илхан Кючюк, народните представители Адлен Шевкед, Елхан Кълков, Ертен Анисова, Небие Кабак и Фатме Рамадан.

От страна на Българска социалистическа партия участваха депутатите Атанас Зафиров и Драгомир Стойнев, „ Продължаваме промяната ” бяха показани още от Йордан Терзийски.

В молитвената закуска участваха още кметовете на Бургас Димитър Николов и на Созопол Тихомир Янакиев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Източник: „ Стандарт “

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР