Политици и граждани призовават хората да си останат у дома,

...
Политици и граждани призовават хората да си останат у дома,
Коментари Харесай

Stay Home - призив във фейсбук заради COVID-19

Политици и жители приканват хората да си останат вкъщи, с цел да се понижи разпространяването на ковид у нас.

"Stay Home. It could save lives " е една от рамките за профилни фотоси, които доста консуматори на фейсбук си сложиха. Другата е на български език и гласи: "Ще се оправим дружно ". Дори ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на си сложи сходна рамка на формалния си профил.

Задържаха хора от Сливница, нарушили карантината за ковид

Преди дни тя разяснява, че дейностите на институциите за справяне с рецесията са безусловно съответни и ги приветства. Вчера Караянчева председателстваше съвещанието, на което бе вместена изключителна точка за гласоподаване на изключително състояние в страната. Преди това се състоя ексклузивен председателски съвет с водачите на парламентарните групи, на която се разиска въпроса.

Както Novini.bg заяви от през вчерашния ден България е в изключително състояние поради разпространяването на COVID-19. Мерките, които предприе страната ни, са същите като в доста други наранени страни. Засега няма да се затварят границите обаче.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР