Политиките, които БСП води, са извън времето и пространството, заяви

...
Политиките, които БСП води, са извън времето и пространството, заяви
Коментари Харесай

Станишев нападна Нинова: Политиките, които БСП води, са извън времето и пространството

" Политиките, които Българска социалистическа партия води, са отвън времето и пространството ", съобщи Сергей Станишев. На среща с публицисти някогашния ръководител на ПЕС изрази разочарованието си, че Българска социалистическа партия губи физиономия и позиции, като за това съществена заслуга той вижда в дейностите на Корнелия Нинова.
 
" От нея не се чака нищо ново. Дори хората от близкото и отражение са там единствено поради персонална властова позиция, а не от интереса на Българска социалистическа партия като партия ", съобщи Станишев.
 
Той изрази вяра, че конгресът на левицата на 11 февруари ще покаже, че " Българска социалистическа партия е жива ".
 
" В новата левица има качествени хора, само че с прекомерно разнообразни разбирания. Големият грях на Корнелия Нинова е, че лиши българите от мощна лява партия и това е умишлен избор, който затвори доста благоприятни условия пред Българска социалистическа партия ", сподели Станишев.
 
Според него основният фактор дали ще има държавно управление след изборите е ГЕРБ, които по неговите думи в този момент се завръщат като доверие, като въздействие. Основаната заслуга за това имат Българска социалистическа партия и Политическа партия, защото не са употребявали вярно публичната поддръжка, която са имали.
 
Станишев прикани партиите да поемат политическа отговорност и да посочат свои цели, с цел да могат на база на своите стратегии да образуват държавно управление: " Да внимават с тона, тъй като е мъчно да прескочиш яма, която самичък си изкопал ".
 
" Аз няма да бъда в позицията на наблюдаващ. Ще бъда в ролята на човек, който ще търси съидейници за идеята. Увеличава се кръгът от съидейници. Конгресът ще покаже, само че доста хора, които бяха зад Нинова, в този момент не са с нея. Това дава вяра ", сподели още Станишев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР