Политиките към климата, енергетиката и околната среда са фактор за

...
Политиките към климата, енергетиката и околната среда са фактор за
Коментари Харесай

Политиката на климата, енергетиката и околната среда ще са в центъра на форума, организиран от БФИЕК


Политиките към климата, енергетиката и околната среда са фактор за стопански напредък, индустриална непоклатимост и конкурентоспособност.

За поредна година, БФИЕК събира представители на бизнеса и изпълнителната власт за градивен спор по тематиките кръгова стопанска система, политиките за климата, околната среда и водите, както и енергийната политика в границите на Форум „ Индустриален триатлон: Климат, Енергетика и Околна среда “ на 14 март 2019г. в София Хотел Балкан.

Форумът ще бъде открит от Заместник министър-председателя на Република България по икономическата и демографската политика, госпожа Марияна Николова. Приветствено слово ще насочат господин Тим Курт, президент на ГБИТК и изпълнителен шеф на „ Аурубис България “ АД и господин Константин Делисивков, изпълнителен шеф и член на УС на БФИЕК.

Форумът ще се състои в два панела, като акцентът ще бъде подложен върху междусекторните синергии и опцията за по-добро взаимоотношение на равнище политики. Събитието се организира с поддръжката на „ Аурубис България “ АД и „ Титан Златна Панега Цимент “ АД.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР