Политиката в угода на Путин не само не води до

...
Политиката в угода на Путин не само не води до
Коментари Харесай

Ноев: Да угодим на Путин води до щети за България

Политиката в сгода на Путин освен не води до изгоди за България, а и до вреди. Превръщането на България в предразположен индивид единствено усилва апетита на Кремъл за усилване на натиска върху нас. Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ по бТВ специалистът по национална сигурност и някогашен министър на защитата Бойко Ноев.

„ Българска социалистическа партия и съперниците на всестранната помощ, която би трябвало да окажем на Украйна би трябвало да обяснят на българските жители за какво ползите на Путин и Кремъл са по-важни от ползите на България. От години Русия има поредна враждебна политика към България “, добави той.

Според Ноев не стои само въпросът по какъв начин да се запълни неналичието на съветския газ, а и по какъв начин България ще компенсира покачването на цените.

„ Условията по преноса е инструмент, който България може да употребява, с цел да възвърне вредите. Трябва да желаяме от „ Газпром “ по-високи цени по преноса. Българският парламент би трябвало да вземе решение, с което да упълномощи държавното управление да преразгледа изискванията по преноса, тъй че да се компенсират вредите за България “, съобщи още специалистът по национална сигурност.

Посещението на българска делегация в Украйна

„ Това е безусловно безсмислено посещаване, една пиар акция, която единствено още един път удостоверява, че държавното управление и в частност министър-председателят, вместо да си гледа работата всъщност се е отдал на пиар извършения. Това не е потребно за България. Нищо повече няма да научат в Киев, с изключение на да се снимат със Зеленски и да покажат подвиг под видите ли възможната опасност да ги удари съветска ракета “, съобщи Ноев.

По думите му Кирил Петков не може да води повече страната в рецесия.

„ Вероятно този човек умее други неща, той би трябвало да отиде да се занимава с тези други неща. В изискванията на рецесия България се нуждае от мощни водачи “, добави Ноев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР