Политиката в България се превърна в дебат за две торби

...
Политиката в България се превърна в дебат за две торби
Коментари Харесай

БСП: Политиката се превърна в дебат за две торби суджук и 100 квадрата плочки

Политиката в България се трансформира в спор за две торби суджук и 100 квадратни метра плочки, което е скандално. Миналата седмица имахме спор и за Бялата книга на Юнкер, като и той мина скандално. Не може това да са акценти на българското председатество. Това, което се случва в страната ни, е емблема на ръководството на ГЕРБ. 

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия и член на комисията за НДК Атанас Костадинов по БТВ. „ Звучи неуместно, през 2016 година четири пъти вицепремиер да желае капиталов проект от изпълнителен шеф на държавно сдружение и той да не му бъде възложен. Освен в случай че този изпълнителен шеф няма подобен чадър, който да го прави ненарушим ”, изясни Костадинов случая с отстраняването на шефа на НДК Боршош и последващото му връщане на работа от премиера Борисов. 

По мотив дейстията на вицепремиера в служебния кабинет на Герджиков Деница Златева, която тогава отговаряше за идното ни председатество на Европейски Съюз и в частност НДК, Атанас Костадинов изрично съобщи, че нейните стъпки са били безусловно верни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР