Политиката в България е шоу, само че едно тъпо шоу,

...
Политиката в България е шоу, само че едно тъпо шоу,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Политиката в България е тъпо шоу, което се прави от аматьори и некадърници

Политиката в България е шоу, единствено че едно жалко шоу, което се прави от дилетанти, некадърници и хора с безспорна липса на морал.

Това написа във " Facebook " шоуменът и водач на " Няма такава страна " Слави Трифонов. Повод за реакцията му е коментар по една от малките екрани на " един господин ", който се упражнявал върху неговите политически упоритости.

В началото на декември Софийският градски съд отхвърли регистрация на партията на Трифонов с претекста, че в признака на партията участват цветовете на националния байрак, а това е неразрешено от закона. След това шоуменът разгласи, че ще апелира решението.

В обявата си във " Facebook " Трифонов акцентира, че му е направило усещане и друго изявление на въпросния човек, на който не загатва името.



" Той сподели: " Политиката не ви е шоу, господин Трифонов ". Лелеее. И се замислих дали е прав? От една страна ми се коства, че в действителност политиката в България е шоу, единствено че едно жалко шоу, което се прави от дилетанти, некадърници и хора с безспорна липса на морал. От друга страна, доста постоянно слушам сходни хора да прибавят към моето име определението " шоумен ", ясно намеквайки, че не може някакъв шоумен да се занимава с политика. Тогава си споделих - значи, пожарникар може, а шоумен не може. Че Бойко Борисов да не би да се е родил министър-председател? Преди 9 години същият този господин трябваше да каже: " Политиката да не ви е пожарна, г- н Борисов ". Опс, извинявайте, господин Борисов беше телохранител. Тогава: " Политиката да не ви е охранителна компания, господин Борисов. " А Иван Костов беше учител. Господинът трябваше да каже: " Политиката да не ви е студент, господин Костов " и т. н. ", написа още Трифонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР