Политиката никога не е била самоцел за мен, нито пък

...
Политиката никога не е била самоцел за мен, нито пък
Коментари Харесай

Делян Добрев Изрева Към Йончева: Вие Ще Се Запомните Като Мой Палач И Убиец В Политиката. Без Съд И Присъда, Така Както Вие От

Политиката в никакъв случай не е била самоцел за мен, нито пък властта, означи още Делян Добрев по време на дебатите по своята оставка, съобщи " Фокус “.

„ Подавам молба да бъдат прекъснати пълномощията ми като депутат “, сподели Добрев и разясни, че го прави поради клеветите по негов адрес от неговите съперници в последните 10 дни. Той ги дефинира като " типични ченгеджийски похвати ".

Той се обърна към Елена Йончева:

" Вие ще се запомните като мой главорез и палач в политиката. Без съд и присъда, по този начин както вие от Комунистическата партия си знаете ".

Добрев разясни, че ще си потърси правата в съда.

" Няма да занимавам Народното събрание с отговори на клеветите на Елена Йончева. Това ми е под достолепието ", съобщи още Делян Добрев. Т

ой изиска имитация във връзка изявление на депутата от " Българска социалистическа партия за България " Славчо Велков, който попита за какво Добрев не се пази самичък, а това вършат неговите сътрудници от ГЕРБ.

" С госпожа Йончева ще се забележим в съда. Ще я осъждам освен за клюки, само че и за набеждаване. Нека там и в прокуратурата да потвърди изказванията си. Аз тук няма да изгубвам времето на народните представители. Не мисля, че тук би трябвало да се разясняват оскърбителен изказвания. Ако за вас политиката е единствено мятане на тиня, тя няма да ми липсва. Аз съм в политиката, с цел да върша политики ", отговори Добрев.

„ Водел съм се от личното схващане къде съм най-полезен за обществото. Поглеждайки обратно, за тези 10 години има доста неща, които съм горделив, че съм приключил и мога да споделя с вас. Мои са предложенията за Закона за акциза и данъчните хранилища “, даде образец той.

„ Направихме голям брой промени в Закона за енергетиката, избрахме самостоятелен състав на КЕВР, създадохме нов модел за ценообразуване “, добави Добрев.

Той регистрира, че са напреднали и в посока на либерализацията на енергийния пазара.

Добрев съобщи, че е горделив, че тези промени са гласувани със 100% поддръжка в пленарна зала.

„ Горд съм, че по моя самодейност се започва изследване на надълбоко в Черно море “, съобщи Добрев.

Той регистрира, че е подписал първия контракт за понижаване на цената на газа.

" Получих огромна поддръжка в последните 3 дни и съм извънредно признателен на всички, които ми изпратиха смс-и, сътвориха " Facebook " групи, направиха конференции - това е същинската оценка за моята работа и аз се гордея с това, което съм постигнал. Благодаря на всички за тази невиждана поддръжка ", сподели Добрев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР