Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент към хората, който

...
Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент към хората, който
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент, който трябва да се осъзнае от всички

Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент към хората, който би трябвало да се осъзнае от всички участници в нея, съобщи на среща с поданици на квартал Станевска в Смолян лидерът в листата на ГЕРБ-СДС доктор Даниела Дариткова.

Тя напомни, че в късия живот на 45-ото Народно заседание единствено ГЕРБ-СДС излезе с цялостен състав на държавно управление, а единственото решение на другите политически сили е било обединяването против това предложение.

„ Те се отнесоха официално към уговорките си и към доверието, което им е оказал гласоподавателят, по тази причина се наложи в къси периоди да вършим нови избори. Сега отговорността на болшинството е доста по-голяма, тъй като в случай че и след тези избори на новите партии не им хареса резултатът, още веднъж ще саботират работата на Народното събрание “, уточни доктор Дариткова.

Тя показа листата на ГЕРБ-СДС, като съобщи, че хората с опит в нея подават ръка на младите с желание скоро да им подадат щафетата. Очерта целите, на които ще е подчинена активността на ГЕРБ-СДС на национално и районно равнище, напомни най-важните изпълнени задължения.

„ Досега сме обещавали единствено това, което можем да осъществим. Разбира се, не сме безгрешни, тъй като сме работили доста. Учили сме се от грешките си, одобряваме препоръки, като обещаваме да продължим да работим по този начин, че да има повече вложения в родния край, усъвършенствана инфраструктура, повече благоприятни условия за младите, с цел да остават тук “, съобщи Дариткова.

Вторият в листата доктор Красимир Събев прикани участниците в срещата да гласоподават с разсъдък, да приказват с околните си за идния избор и да се доверят на виновните хора. „ Политиката е съществено нещо, не може да оставим страната на някой, който да си прави шоу на гърба на народа “, акцентира доктор Събев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР