Политиката е поредица от избори и за всеки, който е

...
Политиката е поредица от избори и за всеки, който е
Коментари Харесай

Радан Кънев: Десницата има само един път и той е...

" Политиката е поредност от избори и за всеки, който е в дясното пространство е ясно, че от 2012-та година насам Съюз на демократичните сили стои непрестанно пред доста тежък избор - дали да тръгне към консолидация с ГЕРБ или да тръгне към построяването на един дълготраен и политически съюз, различен на ГЕРБ. Моята позиция е развивана толкоз пъти през годините, и която толкоз доста съм вложил в нея е, че десницата има единствено веднъж и той е доста съществено обединена, оптимално единна и оптимално раздалечена от партията на Бойко Борисов ", съобщи Радан Кънев в студиото на " Плюс-Минус " по Нова тв.

``
реклама

" В последна сметка Съюз на демократичните сили избра доста ясно единия вид, тъй като те вземат участие в листата на ГЕРБ като гражданска квота. Аз не драматизирам този избор, не го съдя. Аз знам, че може би 100 000 гласоподаватели, които дефинират себе си като седесари, а може би даже и повече, няма да гласоподават в никакъв случай за ГЕРБ. Независимо дали партията им се е сляла или не ", добави още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР