Политикът от Възраждане се оплака, че Явор Божанков е обсебен

...
Политикът от Възраждане се оплака, че Явор Божанков е обсебен
Коментари Харесай

Възраждане и Цончо Ганев превърнаха НС в махленски клюкарник

Политикът от " Възраждане " се оплака, че Явор Божанков е захласнат от него и фамилията му
Мотивите да не подкрепим това да водите тази комисия и дори да ви отстраним от нея, се разделят на две. Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.

Речта му е във връзка настояването на група народни представители, измежду които Кирил Петков, Бойко Борисов и Делян Пеевски, да се преразгледа ротацията на оглавяването на комисията за спецслужбите. Поводът е, че отпред на нея сега би трябвало да застане „ Възраждане “.

„ Има и личен претекст, само че вие сте хора, които казвате, че съжалявате, че Путин не е направил блицкриг в Украйна. Как ще поверим цялата секретна информация от спецслужбите на хора като вас, при все, че Русия е оповестила, че България е неприятелска страна “, запита Божанков.

„ Партньорите ни мислите ли по какъв начин ще гледате на това. Възраждане е партия, която е подвигала въпроса за излизане от НАТО и така нататък Как може да им се има доверие. Мотивите да не подкрепим са повече от изчерпателни и лични и политически “, сподели Божанков.

„ Няма по какъв начин Костадинов да е отпред на тази комисия, това няма по какъв начин да се случи “, изрично приключи политикът.

На трибуната след него се качи Костадин Костадинов:

„ Управляващите имат надзор върху контрабандни канали и трафика на хора. Това съобщи господин Дренчев и ще го помоля да разгърне тезата си. Тези хора не се свенят да правят и убийства. Притеснявам се за Рашков, тъй като го няма, нека да е добре индивидът, в тяхната група стават ужасяващи неща. Сигурно това е същинската причина да не желаят ние да поемем службите “, заключи Костадинов.

На трибуната се качи и Цончо Ганев:

„ Преди Коледа и Нова година, в символ на митинг от страна на опозицията, блокирахме работата на Народно събрание. Тогава имаше стълкновения. Месец по-късно по-точно предходната седмица, имаше тежка седмица, през която от „ Възраждане “ влязохме в тежки словесни диалози с ръководещите “, сподели той.

„ Миналата седмица ръководещите споделиха, че „ Възраждане “ пробва да овладее службите. Каква е разликата сред ръководещите и Сталин? Няма разлика. Вие сте облечени в розово, нагли сте, проповядвате неомарксизъм, неокомунизъм и всичко нео. Моралното разлагане върви с вас, облечено в евроатлантически полезности “, сподели националистът.

„ Същите долнопробни крадци. Обвинявахте, че ГЕРБ са мошеници, а в този момент управлявате с тях “, съобщи той.

Реално видяно имаме болшинство, което по нищо не се разграничава с тези, които през 45-а година раздаваха правораздаване. Какво ще стане, като се обърне колелото на историята? “, запита Ганев.

По думите му ръководещите са се самообявили за демократи, само че желаят да са комунисти. Словода на слвоото? Няма такова нещо – медии, бухалки “, сподели Ганев.

На трибуната се качи още веднъж Божанков:

Цончо Ганев бе за забележка. Първо е обидата. Ако ще си разменяме обиди може да кажем кой наподобява на Херфлик от „ Ало, ало “, единствено че обиди няма да си разменяме “, поде депутатът.

„ Има и още една причина, заради която той би трябвало да получи забележка. Той трябваше да приказва по тематиката на дебата. Тя е има ли партия „ Възраждане‘ някаква проруска взаимозависимост, слага ли това в риск националната сигурност, в случай че застанат отпред на комисията. Разбирам сътрудника Ганев, че излиза като парцел специалист и приказва за непознати парцели, но като чете медии, е добре да прочете те какво пишат за имотната договорка на сина му “, закова го Божанков.

„ Той в този момент като приказва за парцели, очевидно има някакъв култ. Чувства се мощен в тематиката и излиза да приказва. Само че тематиката не е за евтиния парцел на сина му. Темата е напълно друга – съставлява ли проруската партия „ Възраждане; “ риск за националната сигурност “, приключи Божанков.

Цончо Ганев излезе на трибуната за персонално пояснение, а неговата група скандираше „ Давай, Цончо “:

„ Преди няколко месеца в остарялата постройка на Народно събрание, лицето Божанков си разреши в наличието на Асен Василев, да го призове всички органи под шапката на МФ да стартират инспекция на лицето Цончо Ганев и какво бил направил. Това бе желанието му да смачка опозицията. Асен Василев рабски го послуша “, сподели той.

„ Същото това лице оттогава е закрепено върху мен и фамилията му. Същото това лице не разяснява, че има видео записи, че взе участие в гей оргии. Да разяснява това, а не мен и моето семейство. Това може да станете и да коментирате. Иначе на мен ми е ясно, че вашият министър може да изсипе цялата принуда върху опизицията “, приключи той, тъй като микрофонът му бе спрян от водещата съвещанието Росица Кирова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР