Политикът от Царево Емил Пейчев едва не уби детето ми

...
Политикът от Царево Емил Пейчев едва не уби детето ми
Коментари Харесай

Майка от Царево: Политикът Емил Пейчев едва не уби детето ми!

„ Политикът от Царево Емил Пейчев едвам не умъртви детето ми при пътен случай, който провокира с предумисъл “. Това твърди пред Флагман.бг Нели Пампорова, която описа потресаваща история отпреди часове в Царево.

Според медията през вчерашния ден е записана злополука в 18:03 часа в Индустриалния зона на морския град.

В този регион е фирмената база на Емил Пейчев и семейството му, както и тази на Мариян Секулов, който му е съперник в бизнеса с продажба и монтаж на климатици.

ПТП-то е сред джип „ Додж “ без номера, каран от Мариян Секулов и джип „ Сузуки “, ръководен от Емил Пейчев.

Ето какво  описа Нели Пампорова, майка на 12-годишния Давид и брачна половинка на Мариян Секулов: Малко след 18 часа ми се обади синът ми Давид. Той ми сподели: „ Мамо, апелирам те, ела към гаража на тати, един човек ни удари! “. Побягнах към Индустриалната зона. Малко по-късно позвъни и брачният партньор ми Мариян, който посочи, че ги е блъснал Емил Пейчев. Според него -  съзнателно.

Емил видял, че джипът му няма номера, Мариян го закупи неотдавна, докараха му го с платформа и го остави при автомонтьор в Индустриалната зона. Вчера го взе, с цел да го прибере в неговия гараж. В това време Емил ги е следил. Шофирал е бус. Тъй като ние знаем, че с него работи и му би трябвало ежедневно, той го оставил и се трансферирал в остарял джип „ Сузуки “. Причакал ги до пресечката, с цел да ги блъсне. Това ми удостовери и детето, което ми сподели: „ Мамо, този човек спря, изчака ни, видя, че съм в колата, гледаше към мене и тогава връхлетя против нас. Много съм изплашен! “.

Късмет е, че мъжът ми е бил с джип „ Додж “, който е 3 тона, само че все пак е избутан от пътя. Може сами да си визиите какъв брой мощен е бил ударът и какво щеше да се случи, в случай че беше с различен автомобил. Добре, че детето ми е било на предната седалка, а не на задната, тъй като тя е поела главния удар.

Жалкото е, че с Емил Пейчев бяхме фамилни другари, само че когато Мариян сътвори своята компания той видя в него конкуренция и стартира да прави тези циркове. Ние не сме единствените, с които има проблем. Семейство Пейчеви е в спор с съвсем целия град.

Според мен Емил съзнателно провокира тази злополука, тъй като е видял, че джипът е без номера и е желал да пристигна полиция, с което да се основат проблеми на мъжа ми.

След изживения смут отидох при него и му споделих следното: „ Емо, ти не се разбираш с Мариян, само че за какво го направи като видя преди този момент още, че детето ми е вътре? Можеше то да пострада! “ Той единствено ме изгледа и отговори по този начин: „ Изобщо не ме интересува! “. Кълна се, такава беше реакцията му. Недоумявам по какъв начин на душевен здрав човек би му хрумнало да види дете в колата, а жаждата за отплата и лошотията му да са по-силни от бащиното възприятие, тъй като Емо също има деца

Според Флагман.бг има записана злополука сред " Сузукито " на Емил Пейчев и джип " Додж " без регистрационни номера, вредите са материални и няма потърпевши. От районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Царево са установили още, че и двамата водачи не са използвали алкохол или опиати.

Общинският консултант и водач на Продължаваме промяната в Царево Емил Пейчев обаче не счита, че се е случило нещо извънредно.

Ето какво описа той: " Смятам, че не е станало нищо кой знае какво. Най-обикновено ПТП. Такива неща стават. Въпросният Мариян Секулов се движи от няколко дни с американски джип без номера. Демонстрира, че джипът е доста мощен и кара с висока скорост. Излизах от моята пресечка, видимостта ми беше понижена, тъй като имаше паркиран бус. Почти се бях присъединил в придвижването, когато с гневна скорост се появи въпросният бял " Додж ". Хубавото е, че няма ударени хора. След като се блъснахме видях, че на предна дясна седалка е синът му, който е на 12-13 години.

Мариян Секулов го глобиха, тъй като ръководи джип без номера. Белият бус, който скриваше видимостта е на моята компания, само че го употребяват служащите ми, не аз. Не съм сменял колите, нито съм желал да провокирам съзнателно сходен случай. Моят джип е доста по-малък и щеше да се свие при по-сериозен удар ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР