Политикът от партията на Европейските консерватори и реформисти- Кристиян Шкварек

...
Политикът от партията на Европейските консерватори и реформисти- Кристиян Шкварек
Коментари Харесай

Шкварек към умнокрасивите: Няма кауза, която да не предадете!

Политикът от партията на Европейските консерватори и реформисти- Кристиян Шкварек разгласява в формалната си Facebook страница коментар във връзка настоящата от през вчерашния ден тематика за утвърждения кабинет Денков-Габриел и реакцията на депутатът от ГЕРБ-СДС - Делян Добрев по-късно, който гласоподава срещу него. Ето какво написа той:

От години чувам мантрата, че " партиите на статуквото " са пасмина от комсомолци и опортюнисти, без гръбнак, ръководени властническо, от горната страна.

От другата страна са " демократичната общественост " - хора с специалности, осъществени, самостоятелни, които имат лично мнение, взискателни си, свободолюбиви и с твърди позиции.

Опитвам се да намеря някой от Демократична България или Политическа партия, който е дал своя вот срещу партийната линия. Някой, който е останал правилен на всичко, което повтаряха години наред и в което се кълняха единствено преди МЕСЕЦ.

Че НИКОГА няма да се прегърнат отново " с мафията ", че няма по-лошо за страната от Статуквото, че таман ГЕРБ и Движение за права и свободи били " съветската пета колона " и тн. и тн.  Не намирам.

Партийната линия е ясна. Зададе я към този момент и " Капитал ", тъй че всичко е решено. Всеки под строя. Ако ще да дължиш цялата си кариера на " нощта на Белия рейс " и борбата с Пеевски, както " Летящата Козила ", през днешния ден ще гласуваш един до друг с него. Тва е.

Да имаше най-малко един Делян Добрев измежду вас, па да кажем, че някакъв позор е почистен. Ама сте безгръбначни, всичките. Демократичната общественост е съшита от конюнктурни хора, които приказват едно през днешния ден, а друго на следващия ден, като че ли в никакъв случай не е било.

И са го правили по 100 тематики към този момент - от " с Вас сме господин Президент " до " в никакъв случай няма да се прегърнем с мафията ". Няма принцип, който да не прекрачите и идея, която да не предадете, когато партията-майка (или майки) заемат новата позиция, и тя се разгласява в " Капитал " и " Дневник ", като във ваша версия на " Държавен вестник ". 

" Вижте, по този начин би трябвало в този момент, най-малко не пречете ". И не пречите. Послушковци.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР