Политикът от БСП Кирил Добрев отговори на евродепутата Ангел Джамбазки,

...
Политикът от БСП Кирил Добрев отговори на евродепутата Ангел Джамбазки,
Коментари Харесай

Забраната се отнася включително за състав с ремаркета и полуремаркета

Политикът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев отговори на евродепутата Ангел Джамбазки, който съобщи в изявление пред " Блиц ", че " Българска социалистическа партия са виновни, че има македонска нация и всички до един са за разстрел ".

" Ангеле, от цялата ви абревиатура Вътрешна македонска революционна организация не ви остана нищо. Вече сте във властта и нямате интерес от революции. Жалко. Въпросът за Македония в никакъв случай не е бил за вас идея, а просто бизнес и път към едни 20 места в Народното събрание... ", безапелационен е Добрев.

" Моля те, не вдигай костите на хилядите починали за свободата България. Ще събудиш Яне и ще ти каже - „ Да живееш, значи да се бориш - робът за независимост, а свободният за съвършенство ”. Но ти няма по какъв начин да го схванеш, тъй като самия ти си плебей, Ангеле. Роб, на който му е добре в това състояние. И да ти кажа - тази “революционна ” реторика за разстрел на всички от Българска социалистическа партия - тя няма да върне вас патриотите в играта. И идващият парламент, нали знаеш - ще го гледате единствено от тв приемника ", безапелационен е Добрев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР