Политикът от АБВ Румен Петков остро скочи на евродепутата Ангел

...
Политикът от АБВ Румен Петков остро скочи на евродепутата Ангел
Коментари Харесай

И Румен Петков с мощна атака срещу Джамбазки: Не знам адреса на "оня с въжето", но се реди за огромна заплата в Брюксел!

Политикът от АБВ Румен Петков остро скочи на евродепутата Ангел Джамбазки поради статуса му за убития от роми Алекс. Петков съобщи, че не знае адреса на " оня с въжето ", само че пък всеки можел да го откри на опашката за огромни заплати в Брюксел.

Ето какво тъкмо написа в обществената мрежа той:

" Моите съболезнования към околните на починалото момче. Ангел Джамбазки дава отговор за вътрешната сигурност и публичния ред, за сигурността като цяло, за етническия разговор и съгласуемост, и за позицията на Европейския съюз, Европейския съвет и Европейската комисия. Преди малко разбрах, че дава отговор и за въжето. Какво ще прави с въжето не стана ясно?! Един от членовете на Министерски съвет съобщи, че ще прати БОП на всички, които приканват към етническа разпра и принуждение. Не знам адреса на оня с въжето, само че можете да го намерите в Брюксел - на опашката за огромни заплати... "



Джамбазки пък през днешния ден в ефира на Нова телевизия съобщи, че желае връщане на смъртното наказване. Той продължи остро и яростно да осъжда ромските нападения и влезе в пикантен спор с Ани Цолова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР