Политика на живо: Сунак попита дали подкрепя наземна инвазия в

...
Политика на живо: Сунак попита дали подкрепя наземна инвазия в
Коментари Харесай

Риши Сунак, наречен „Д-р Смърт“ в съобщенията на COVID в WhatsApp

Политика онлайн: Сунак попита дали поддържа наземна инвазия в Газа

Г-жа Анджела, която тогава беше консултант в Министерството на защитата, само че в този момент е основен теоретичен консултант на държавното управление, сякаш назова медицинския шеф на NHS England, сър Стивън Поуис, „ остроумник “ по време на полемиката.

И моделът на Коронавирус проф. Едуардс отговори, като сподели: „ Всяка статистика е неверна. “

Изображение: Изглежда, че известията демонстрират, че двамата наскърбяват медицинския шеф на NHS, както и назовават ​​г-н Сунак „ доктор Смърт “

Но няколко известия по-късно госпожа Анджела по-късно изпрати известие в WhatsApp на своя сътрудник, в което се споделяше „ Д-р Смърт канцлерът “, последвано от: „ В ONS ще го видите. “

Проф Едмъндс се появи на чуването по следствието на Коронавирус в четвъртък и беше помолен от основния юрист Хюго Кийт, в случай че мненията са направени във връзка със схемата на господин Сунак.

COVID-19: 167 000 души може да са хванали ковид в болница в Англия по време на втората вълна изследването допуска

Eat Out to Help Out оферираше отстъпки на вечерящите през август 2020 година, с цел да ги върне в заведенията за хранене и кръчмите, защото хората внимателно излязоха от първото блокиране.

Но изследване през 2021 година по-късно сподели, че схемата е съдействала за повишаване на инфекциите.

В отговор на въпроса проф. Едмъндс сподели: „ Честно казано, това е толкоз от дълго време, че не знам, само че може и бъде. "

Изображение: Разговорът в WhatsApp се организира сред професор Дейм Анджела Маклийн и професор Джон Едмъндс. Снимки: PA/Shutterstock

Говорител на опечалените фамилии за COVID-19 за правораздаването в Обединеното кралство, Наоми Фулоп, сподели, че общественото изследване към този момент е посочило, че „ безусловно не е имало консултация с научните съветници на държавното управление по отношение на Eat Out to Help Out, че способства за загубата на хиляди животи, оказа непотребен напън върху NHS и потопи страната в брутално второ блокиране ".

Тя добави: „ Непоносимо е да се мисли, че в случай че не беше Риши Сунак необмислен, непросветен и безсърдечен метод, майка ми към момента може да е с мен.

„ Когато сегашният ни основен теоретичен консултант се е отнасял към нашия министър-председател като „ доктор Смърт “, по какъв начин може някой от нас да има религия в нашите държавно управление, в случай че връхлети друга пандемия? "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР