Политика на живо: Осем лидери на лейбъристите се оттеглиха заради

...
Политика на живо: Осем лидери на лейбъристите се оттеглиха заради
Коментари Харесай

Блокираната схема за Руанда „вече има ефект“ – вътрешният министър твърди

Политика онлайн: Осем водачи на лейбъристите се отдръпнаха поради позицията си по отношение на Газа

Той сподели: „ Възпиращият резултат на Руанда към този момент има резултат в мисленето на контрабандистите на хора, тъй като знаем - интервюираме хората, когато дойдат тук - знаем, че схемата в Руанда се приказва измежду контрабандистите на хора и за хората, които биха сложили живота и парите си в ръцете на тези хора контрабандисти ".

Г-н Клевърли още веднъж удостовери проектите на държавното управление да вкара правно обвързващ контракт с Руанда, който ще реши въпросите, повдигнати от Върховния съд - в това число обстоятелството, че търсещите леговище могат да бъдат редепортирани от страната до места, където може да не е безвредно.

В отговор на някои от рецензиите по отношение на схемата, господин Клевърли сподели, че е „ разкрил – главно – някои доста мързеливи настройки “ по отношение на Руанда, тъй като е африканска страна.

< p> Запитан дали Обединеното кралство ще напусне Европейската спогодба за правата на индивида, новият вътрешен министър сподели, че „ не считаме, че ще би трябвало “ да извадим Обединеното кралство от интернационалното съглашение.

Решението за Руанда може да възобнови разцепленията в партията на торите - и залозите в този момент са още по-високи за премиера | Бет Ригби

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получите Сигнали за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР