Политик от Санкт Петербург поиска руският президент да бъде разследван

...
Политик от Санкт Петербург поиска руският президент да бъде разследван
Коментари Харесай

Политик призова за разследване срещу Путин, заради думата „война“

Политик от Санкт Петербург изиска съветският президент да бъде разследван за това, че назова " война " нападението на Русия над Украйна. Според Никита Юферев – Владимир Путин е нарушил личния си закон, съгласно който нашествието би трябвало да бъде наричана " специфична военна интервенция ". Нарушителите може да бъдат наказани на затвор.

По-рано на конференция в Москва Путин съобщи, че желае войната в Украйна да завърши.

 
По един или различен метод всички въоръжени спорове завършват с договаряния и дипломация. Ние в никакъв случай не сме отказвали сходни диалози. Властта в Украйна не желае да договаря. Това е необичайно, бих споделил. Но рано или късно страните в даден спор сядат и беседват. Колкото по-рано нашите съперници го осъзнаят, толкоз по-добре.
Владимир Путин, президент на Русия

В отговор от Съединени американски щати обявиха, че апелите на съветския президент за завършек на войната са " неискрени ". Междувременно представителят на Кремъл, Дмитрий Песков, разяснява, че Русия е постигнала прогрес в " демилитаризирането " на Украйна - една от задачите на така наречен " специфична военна интервенция ".

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР