Политик от партията на руския президент Владимир Путин е намерен

...
Политик от партията на руския президент Владимир Путин е намерен
Коментари Харесай

Политик от партията на Путин е намерен мъртъв пред дома си

Политик от партията на съветския президент Владимир Путин е открит мъртъв пред дома си, пишат локални медии. Така се усилва описът на починалите при неразбираеми условия от съветския хайлайф.
Прочетете още
Владимир Егоров е на 46 години и е член на ръководещата партия " Единна Русия ". По тялото му не открити следи от насилствена гибел, пише руският вестник " Комерсант ", базирайки се на пресслужбата на Следствения комитет за Тюменска област в Русия. 

От комитета не могат да разкрият информация за гибелта на Егоров, защото " към момента правят аутопсия ", съобщи Си Ен Ен. 

В неофициалния Telegram канал Baza - който има връзки с съветските служби за сигурност - написа, че тялото на Егоров е намерено в двора на къщата му в сряда.

Тоболската градска Дума разгласява некролог на страницата си в обществените мрежи в четвъртък, в който се споделя, че Егоров е умрял " вследствие на акцидент ".

Егоров е бил заместник-председател на градската Дума. Оттам споделят, че е оказал " всестранна поддръжка на участниците в Специалната военна интервенция и фамилиите на военнослужещите ", воюващи в Украйна и, че е имал " интензивно присъединяване в публичния и политическия живот на града ".

Той се причислява към списъка  с видни руснаци, които починаха при незнайни условия през последните месеци и години , в това число някои предприемачи, свързани с двете най-големи енергийни компании в Русия.

Сред тях е и ръководителят на " Лукойл " Равил Маганов, който преди гибелта си зае необикновена обществена позиция и се разгласи срещу войната на Русия в Украйна. Според съветската държавна осведомителна организация ТАСС Маганов е умрял, откакто е паднал от прозореца на болница в Москва.

Руският колбасарски магнат, станал народен представител, Павел Антов, различен член на партията " Единна Русия ", който през 2018 година оглави класацията на Forbes на 100-те най-богати държавни чиновници в Русия, умря в Индия през декември предходната година, откакто падна от третия етаж на хотела си, съгласно индийската полиция.

Месеци преди гибелта си той удостовери поддръжката си за Путин, откакто отхвърли, че е разгласил антивоенно известие в WhatsApp.

През май съветският заместник-министър на науката и висшето обучение Пьотр Кучеренко умря, откакто се разболя в аероплан с съветска делегация, която се връщаше от бизнес пътешестване в Куба. Журналист, който твърди, че е разговарял с Кучеренко в месеците преди гибелта му, съобщи, че той се е чувствал като пленник на съветското държавно управление и се е страхувал за личната си сигурност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР