Политическото съгласие Обединени патриоти е все още е една от

...
Политическото съгласие Обединени патриоти е все още е една от
Коментари Харесай

Джамбазки: Няма как Волен Сидеров да отстрани Валери Симеонов

Политическото единодушие „ Обединени патриоти ” е към момента е една от най-хубавите вести в българския политически живот. С голямо страдание следя непремерени изявления, разправии, персонални връзки, които не способстват с нищо за това да се работи позитивно или дружно. 

Това разяснява евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на предаването „ Денят онлайн ” по Канал 3.

" Това е по-скоро персонални връзки, които господин Сидеров и господин Симеонов имат между тях ", сподели той във връзка свадите сред водачите на Атака и НФСБ. 

Проблем с шума несъмнено има, има, само че това не е проблем единствено по морето. Някои от симпатизантите ни питат за какво вървим единствено по морето, а не вървим по циганските махали, добави Джамбазки.

" Промените в Закона за приватизацията – минимум пагубно беше обяснено това нещо. Ако е било толкоз значимо да се направи това нещо и в случай че тези промени по никакъв метод не облагодетелстват, която и да е било икономическа организация, съответна компания или бизнес, излизаш и ясно обясняваш, само че ние сами се вкарваме в пояснителен режим. Внася се нещо, изтегля се нещо, ръководителят Данаил Кирилов прави второ-трето ", сподели евродепутатът по отношение на президентското несъгласие и изтегления Закон за приватизацията. 

" В предложенията направени и от Ники Александров и от Емил Димитров няма спор, спорът идва от изреченията, които сформира ръководителят на правната комисия и това, което се гласоподава в залата и в началото самият Валери Симеонов излезе и сподели, че казусът не е във финалния текст и тъкмо тук остава усещането, че има някаква организация да се гласоподават такива промени, сподели още той по тематиката.

" Не мисля, че може да бъде отстраняван никой от тримата водачи, тъй като преди всичко обединението Обединени патриоти е образувана и си има своите управителни органи, в които влизат и тримата водачи – няма по какъв начин един да отстранява различен. Няма по какъв начин да се случи такова нещо ", разяснява Джамбазки думите на Сидеров, че ще смени Симеонов, в случай че не се поправи. 

" Това е работа на цялата коалиция, събиране и диалог вътре. Категорично не може да стане единият да отстранява другия. И тук въпроса е в изреченията, по какъв начин ги формираш. И в двете направления имаме прекосяване на границите на положителния звук ", акцентира евродепутатът.

" Не виждам изгода от тези кавги по скоро считам, че обществото е с напрежение и изнервено от кавги и раздори ", безапелационен бе той.  

" Вижте каква нервност се завихри и завъртя към безусловно хипотетично, рутинно, санитарно, ветеринарно събитие, каквото трябваше да бъде това в Странджа ", разяснява още Джабазки във връзка чумата по дребните преживни животни.

" На втория или третия ден бяхме в Харманли, с цел да проверим подправената вест, че извънземни транспортират незаконни имигранти с летящи чинии през турската граница, несъмнено, такова нещо няма и не може да се случи, само че отидохме да се уверим с очите си, какъв брой хора има в лагера. Там има не повече от 200 индивида, множеството са дами и деца ", описа още евродепутатът.

" В същия ден се обади нашият представител от град Болярово, който е и ветеринар. Отидохме в Шарково, където лидерката само че опозицията към този момент вееше байрака на протеста. Имаше хора, които търсеха чиста провокация, не мога да кажа дали са пристигнали с нея или не, само че имаше млади, здрави, бургаски младежи, които бяха пристигнали напряко от плажа по джапанки, по къси гащи, пиеха бири и въобще не ги интересуваха нито кози, нито козлета, сподели той и отхвърли, че това са същите момчета, които са употребявани при протестите в Харманли ", съобщи Ангел Джамбазки. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР