Политическото говорене и тежките квалификации наливат вода в мелницата на

...
Политическото говорене и тежките квалификации наливат вода в мелницата на
Коментари Харесай

Доц. Николай Димитров: Политическото говорене и тежките квалификации наливат вода в мелницата на Бойко Борисов

Политическото говорене и тежките квалификации наливат вода в мелницата на Бойко Борисов и той стартира да наподобява все по-нормален в целия този развой. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " общественият психолог доцент Николай Димитров.

" Ние сме виждали, в това число в чужбина, надалеч по-цветущи подиуми и на физически спорове в парламенти в други страни. Най-обикновеното самостоятелно човешко образование някак си не разрешава човек чак толкоз доста да отпуска говора си. И това не е единствено във връзка с Асен Василев и на снощната му имитация. Това е по повод и на една сякаш като че ли настойчиво следвана консистентна линия на държание на Кирил Петков. Той също доста постоянно си разрешава да употребява думи и избрания и към сътрудници, и към съперници, които човек в обикновено си другарство мъчно би си разрешил, изключително в случай че има положително образование да употребява и изключително пък в случай че в последна сметка си дава ясна преценка, че с тези хора ще му се наложи да седне на една маса за договаряния в някакъв миг ", сподели още Димитров.

По думите му още по-плашещото е, че крайните политически сили, които са обичайно припознавани като изразители на по-крайно говорене, стартират да наподобява все по-нормални: " Говоренето на " Възраждане “ стартира да звучи все по-логично и все по-приемливо, все по-нормално на фона на сходни прояви на хора, които сякаш би трябвало да са представители на една нова политическа класа и на университети, които дават положително обучение в международен мащаб. Извинението сега в действителност е единственият рационален метод ", обърна внимание доцент Димитров.

Според него рационално най-логичният, най-възпитаният и най-нормалният излаз от сходна обстановка би бил да се отиде на нови избори: " Опасявам се, че няма да се случи нищо  по-различно от това, което имаме сега. Ако ние и в този момент имаме две политически обединения, две обединения, които не си приказват, или в редките моменти, в които си приказват, си приказват с обидни обръщения един към различен, с какво би било по-различно след няколко месеца в един нов парламент да чакаме, че те току-виж внезапно си проговорят по по-различен метод? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР