Политическото безсилие води до компроматната война. Трябва да спре рушенето

...
Политическото безсилие води до компроматната война. Трябва да спре рушенето
Коментари Харесай

Деница Сачева: Политическото безсилие води до компроматната война

Политическото изтощение води до компроматната война. Трябва да спре рушенето на доверие в институциите. Защото това пречи на растежа на страната. Тези "зрелища " са разхищаване на внимание. Това сподели министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в "Беновска пита " по Канал 3.

Тя сподели, че би трябвало да преодолеем икономическата рецесия. Това би трябвало да концентрира вниманието в този миг. Огромен триумф е подписаното тристранно съглашение, сподели Сачева и уточни основаването на минимални работни заплати по браншове. Също по този начин се слага за първи път акцент върху промяната на Социалното подкрепяне. Според нея би трябвало да бъдат осъществени доста съществени промени там.

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е уточни, че част от митингите против закона за обществените услуги са дирижирани, а други имат вяра в разнообразни конспирации.

По отношение на държанието на президента Румен Радев министърът на труда напомни, че той постоянно подлага на критика държавното управление, то постоянно насочва провокации към неговия стратегичски съвет, само че до този миг няма документ, който да произлиза от този стратегически съвет.

Тя още веднъж уточни, че програмата 60/40 работи, а от първи юли по-широк кръг от компании ще бъдат правоимащи по програмата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР